Aart-Jan Boor benoemd als Lead Enterprise Architect bij Erasmus MC

De search

Namens InterExcellent heeft Sietse Bergstra voor Erasmus MC Aart-Jan Boor als Lead Enterprise Architect geplaatst. Aart-Jan is in april 2021 gestart.

De achtergrond

“Aart-Jan heeft ook een ontzettend interessant profiel. Hij is 31 jaar en werkte hiervoor bij KPMG, als Director binnen de Technology advies praktijk. Bij KPMG was hij verantwoordelijk voor het opzetten van een cloud-gebaseerde data analytics-oplossing. Hij heeft zijn afdeling ontwikkeld naar een wereldwijd team van ruim 50 fte, die diensten leveren aan meer dan 100 klanten in diverse sectoren.”

De partner van InterExcellent

Sietse Bergstra, Managing Partner IT Regie Management

“Aart-Jan solliciteerde op de functie als Lead Enterprise Architect bij het Erasmus MC omdat hij de rol erg interessant vond, maar ook omdat hij zich sterk aangetrokken voelt tot de maatschappelijke relevantie van de zorg. Hij is toezichthouder bij een zorgorganisatie en wilde graag actiever in een zorgomgeving gaan werken. Ik vind het een mooi voorbeeld van gedeeld lef van opdrachtgever, opdrachtnemer en bureau om samen deze uitdaging aan te gaan.”

Neem contact op voor meer informatie.

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430