Esther van Opstal benoemd als Directeur HRM Universiteit Leiden

De search

Namens InterExcellent heeft Geert-Jan Poorthuis voor Universiteit Leiden Esther van Opstal als Directeur HRM geplaatst.

Voor de vacature van Directeur HRM hebben we een mooi, wervend profiel geschreven en geadverteerd op de voorpagina van de Volkskrant. Tegelijkertijd hebben we ruim 30 potentiële kandidaten benaderd via een persoonlijk gerichte search. Daarnaast zijn we gaan werven via meerdere digitale kanalen zoals de site en nieuwsbief van InterExcellent, LinkedIn, Intermediair en de site van de Universiteit Leiden.

Resultaat
Search en werving leverden bijna 40 sollicitanten op, waarvan we de negen meest passende kandidaten hebben voorgedragen. Universiteit Leiden heeft gesprekken gevoerd met vijf kandidaten. Twee eindkandidaten hebben een casus behandeld en gepresenteerd. Esther van Opstal is uiteindelijk geselecteerd door de selectiecommissies onder leiding van de Algemeen Directeur Bestuursbureau en het College van Bestuur.

De opdrachtgever

Mr. Désirée le Large, HR-adviseur College van Bestuur

“Dank voor je goede begeleiding van het traject. Iedereen is erg blij met de uitkomst en we kijken uit naar de samenwerking met Esther van Opstal.”

De benoemde kandidaat

Esther van Opstal

“Je begeleiding was persoonlijk en actief; zeer gewaardeerd.”

De partner van InterExcellent

Geert-Jan Poorthuis, Managing Partner InterExcellent

“De commissies binnen de Universiteit Leiden zijn betrokken en professioneel. Op die manier verloopt het selectieproces optimaal en kan de kandidaat daarna met een breed draagvlak starten. Prachtige match tussen kandidaat en functie (en de opdracht binnen de functie).”

Referenties

Voorbeelden van enkele vergelijkbare HR-managementfuncties die wij vervuld hebben: Directeur HRM Universiteit Maastricht, Directeur HRM Erasmus Universiteit, Directeur HRM Universiteit Twente en Directeur HRM TU Delft.

Meer referenties voor HR-managementfuncties > 

Neem contact op voor meer informatie.

Voor vragen over deze benoeming of andere opdrachten kunt u contact opnemen met Geert-Jan Poorthuis.

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430