Henny Hoekman benoemd als Manager Medische Technologie bij Erasmus MC

De search

Namens InterExcellent heeft Sietse Bergstra voor Erasmus MC Henny Hoekman als Manager Medische Technologie bij Erasmus MC geplaatst.

De achtergrond

“De wereld van medische technologie ontwikkelde zich de afgelopen jaren in snel tempo van medisch instrument naar medisch-technologisch systeem. De innovatiesnelheid van medische technologie ligt hoog, mede om de zorg te kunnen verbeteren. Er is steeds meer sprake van een keten van systemen en bijbehorende informatiestromen.

Het was dus een grote uitdaging om iemand te vinden die zowel de medische wereld begrijpt als de taal van die digitale innovatie spreekt. Henny had al ruime ervaring met het managen van een grote afdeling Medische Technologie in een dynamische veranderende omgeving. Ze had die rol onder meer bij het VUmc.”

De partner van InterExcellent

Sietse Bergstra, Managing Partner IT Regie Management

“Henny was wat dat betreft uitermate geschikt voor deze functie als Manager Medische Technologie bij Erasmus MC en vond het zelf ook een mooie uitdaging om te gaan werken voor een organisatie die een duidelijke toekomstvisie heeft en het eerste technologische MC van Nederland wil worden.

De voorbeelden van Henny en ook Kelly van der Geest tonen ook aan dat het belangrijk is om niet in de leeftijd-bias te trappen. Henny is een goed voorbeeld van een relatief oudere kandidaat met ruime managementervaring binnen ziekenhuizen en Kelly is relatief jong, maar brengt zeer veel relevante marktkennis mee in deze functie. Hun combinatie brengt de afdeling Medische Technologie op een hoger plan.”

Neem contact op voor meer informatie.

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430