InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 6e leergang IT Regie Management.

In het FD van 16 september staat deze publicatie om alle deelnemers te feliciteren.

InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 6e leergang IT Regie Management. Tijdens de slotceremonie hebben de geslaagden hun certificaat ontvangen en tegelijkertijd de bundel met papers die zij hebben geschreven als onderdeel van de leergang.

De bundel met papers van de 6e leergang is nu al beschikbaar

Onderdeel van de leergang is dat de deelnemers een paper schrijven over een onderwerp dat past binnen het thema van de leergang. De bundel van de 6e leergang is tijdens de slotbijeenkomst aan de deelnemers uitgereikt. U kunt deze bundel vrij downloaden.

Alle bundels van de leergangen vindt u hier. Wij stellen het op prijs dat u naar onze pagina met bundels verwijst, wanneer u gebruikmaakt van content uit de bundel.

De deelnemers van de 6e leergang

Wij feliciteren alle deelnemers met het afronden van de zesde leergang: Niek Borgsteijn, Anne Marie Bruggert, Paul Compen, Hilbert de Graaf, Wim Heij, Tseard Hoekstra, Eric Keuben, Martijn Koken, Peter Magielse, Petra Nijenhuis, René Passchier, Mark Prijs, Martin Roelofsen, Hein van Rooij, Kees Slegt, Marcel Teunissen, Irma Volkers, Jean-Pierre van der Weerd en Jeanette van Waardenberg.

 

Over de leergang IT Regie Management

Tijdens het programma ontwikkelen senior IT-managers zich verder tot IT-regisseurs middels actuele kennis van IT-ontwikkelingen, veranderkundige vaardigheden en persoonlijk leiderschap. IT Regie Management is een jong vakgebied. IT Regisseurs zorgen ervoor dat de complexe keten van informatievoorziening gaat werken. Dit noemen wij ‘de kunst van het verbinden’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sietse Bergstra.

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430