InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 7e leergang IT Regie Management.

Adv IT Regiemanagement FD 2022

In het FD van 28 april 2022 staat deze publicatie om alle deelnemers te feliciteren.

InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 7e leergang IT Regie Management. Tijdens de slotceremonie hebben de geslaagden hun certificaat ontvangen.

De 8e leergang start in september 2022

In september 2022 start de 8e leergang. Meer informatie zullen wij binnenkort bekendmaken.

U kunt de brochure van de onlangs afgeronde 7e leergang lezen om een goede indruk te krijgen van het programma en de achtergronden van deze leergang. De 8e leergang zal in grote lijnen hiermee overeenstemmen.

De deelnemers van de 7e leergang

Wij feliciteren alle deelnemers met het afronden van de zevende leergang: Pepijn Bandt CITRM, Elise van Batenburg CITRM, Lysander Destellirer CITRM, Bart Feenstra CITRM, Jeroen Halkes, Paul Kieven, Carla Meijerink CITRM, Jeroen Menheere CITRM, Paul Ockerse CITRM, Eric den Oudsten, Derek Noor CITRM, Alexander Quintino Pereira CITRM, Marco Scherer, Ineke Sikkema CITRM (niet op de foto), Bas Sluijsmans CITRM, Jolanda Rustenburg CITRM.

 

Over de leergang IT Regie Management

Tijdens het programma ontwikkelen senior IT-managers zich verder tot IT-regisseurs middels actuele kennis van IT-ontwikkelingen, veranderkundige vaardigheden en persoonlijk leiderschap. IT Regie Management is een jong vakgebied. IT Regisseurs zorgen ervoor dat de complexe keten van informatievoorziening gaat werken. Dit noemen wij ‘de kunst van het verbinden’. Voor meer informatie over de Nyenrode leergang IT Regie Management kunt u contact opnemen met Sietse Bergstra.

Cokky Hilhorst, Academic Director van de leergang IT Regie Management, spreekt de deelnemers toe tijdens de feestelijke uitreiking van de certificaten.

De bundel met papers van de 6e leergang

Onderdeel van de leergang is dat de deelnemers een paper schrijven over een onderwerp dat past binnen het thema van de leergang. De bundel van de 6e leergang is tijdens de slotbijeenkomst aan de deelnemers uitgereikt. U kunt deze bundel vrij downloaden. Wij verwachten dat de bundel van de 7e leergang later dit jaar verschijnt.

Alle bundels van de leergangen vindt u hier. Wij stellen het op prijs dat u naar onze pagina met bundels verwijst, wanneer u gebruikmaakt van content uit de bundel.

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430