1e bundel leergang Regisseren van (regionale) Samenwerking in de Zorg nu te downloaden

In oktober 2020 startte de eerste leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg, een initiatief van Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent, bureau voor (executive) interim management en search. Als onderdeel van de leergang schrijven de deelnemers een paper over een actueel onderwerp, zoals governance, financiering, karakteristieken van stakeholders, het functieprofiel van de regisseur, digitale kansen en handvatten voor succesvolle samenwerking. Deze papers zijn nu verzameld in een bundel die u als PDF gratis kunt downloaden en delen met geïnteresseerden.

De leergang is gericht op zorgbestuurders, directieleden en/of managers en heeft als doel samenwerkingsverbanden binnen de zorg te vernieuwen, te verbeteren en te versnellen door inzicht en overzicht te creëren en concrete handvatten aan te reiken.

Op 9 mei 2022 start de derde editie van deze leergang. U kunt zich daar nog voor aanmelden. Meer informatie vindt u hier >

  Ik heb interesse in deze leergang

  Als u onderstaande gegevens invult, nemen wij snel contact met u op.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Uw organisatie

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

   

  Lees de complete brochure van deze leergang >

  De Nyenrode leergang Regisseren (regionale) samenwerking in de zorg maakt deel uit van Nyenrode InterExcellent Certificate Program >

  “Juist voor ‘dokters’ is deze leergang interessant om zicht te krijgen op hun eigen bijdrage aan regionale samenwerking in de zorg.”
  Ingrid Kroon, Zelfstandig Specialist Ouderengeneeskunde

  Geert-Jan Poorthuis

  Drs. Geert-Jan Poorthuis

  Managing Partner
  Executive Search en Interim Management
  Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430

  De derde editie van de leergang start 9 mei 2022
  Op 9 mei 2022 start alweer de derde editie van deze leergang. U kunt zich daar nog voor aanmelden. Voor meer informatie en aanmelden neemt u contact op met Geert-Jan Poorthuis, managing partner van InterExcellent, telefoon 035 – 528 0430.

  Bekijk het complete programma > 

  Kijk ook op de site van Nyenrode >

  “De zorg beweegt zich naar meer samenwerking in de regio. Nyenrode bereidt ons voor op hoe dat georganiseerd gaat worden.”

  — Leonard den Hollander, Interim controller, finance manager.