InterExcellent zoekt Management Assistente

Door de continue groei van ons kantoor zoeken wij een Management assistente. Je bent een echte spin in het web, organiseren zit in je bloed. Je voelt je thuis in een werkomgeving met hoogopgeleide professionals waarin hoge eisen gesteld worden, maar een nuchtere mentaliteit gewaardeerd wordt. In je werk ben je accuraat, klantgericht, stressbestendig, flexibel en zelfstandig. Je bent gewend om voor meerdere managers tegelijk te werken, je kunt snel schakelen en prioriteiten stellen. Je neemt initiatief, bent een echte teamspeler, communiceert duidelijk en werkt vanuit vertrouwen.

Lees het complete functieprofiel >

InterExcellent is al meer dan 10 jaar een professioneel en gespecialiseerd managementbureau voor bemiddeling van zowel tijdelijke als vaste managementfuncties. Werken als management assistente bij InterExcellent betekent werken in een licht, modern ingericht kantoor met eigen parkeergelegenheid, goede digitale faciliteiten en gelegen in het centrum op 200 meter van het station; dicht bij winkels en horeca. Daarnaast is het mogelijk om deels vanuit huis te werken.

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor deze functie van Management assistente ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk.

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430