Nova Zembla Zorg zoekt 2 Locatiemanagers

Nova Zembla Zorg verzorgt ouderen op een professionele en betrokken manier vanuit een idealistische visie. Centraal staat de zorgbehoevende in alle aspecten van het mens zijn en ouder worden. Menselijke maat, persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en ongedwongenheid staan voorop in onze visie op ouderenzorg. Dit doen zij in zorgvilla’s in Oegstgeest, Heemstede en Amsterdam. Deze villa’s zijn particuliere woon-zorgvoorzieningen voor de oudere zorgvrager. Ook bij ernstige ziekte of in de laatste fase van het leven is wonen bij Nova Zembla Zorg mogelijk. Al deze zorgvilla’s zijn riant en stijlvol en gevestigd op historische locaties.

Nova Zembla is een kleinschalige organisatie met kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen. Ouderen die zorg nodig hebben, zoeken vaak naar een nieuw evenwicht in hun leven. Veranderingen maken kwetsbaar en vaak onzeker. Vandaar dat de zorg bij deze organisatie op persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en ongedwongenheid gebaseerd is.

Als locatiemanager draag je de verantwoordelijkheid over 16 bewoners welke verzorgd worden door een team van 14 FTE. Je rapporteert aan de algemeen directeur van Nova Zembla Zorg. Tevens maak je deel uit van het team locatiemanagers.

Deze vacature is inmiddels succesvol vervuld.