InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren deelnemers 2e leergang ‘Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg’

FD adv 2e leergang ketenregie in de zorg 2022 nyenrode

In het FD van 24 mei 2022 staat deze publicatie om alle deelnemers te feliciteren.

InterExcellent en Nyenrode Business Universiteit feliciteren de deelnemers van de 2e leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg. Op woensdag 18 mei 2022 hebben zij het Nyenrode InterExcellent programma afgerond en hun diploma’s ontvangen.

De deelnemers van de 2e leergang

Drs. Astrid Koek, drs. Colinda Hofman-van Vliet, Douwe Weening, Elke van der Sterren MSc, drs. Geert-Jan Poorthuis, Jochem Eenkhoorn*, drs. Joris Broeren, drs. Marianne Volaart, Marja Salverda MGM, Roelina Vis-Muskee, drs. Roger Bastiaens, Sandra Veraart MBA.
*niet op de foto

2e leergang ketenregie in de zorg 2022 nyenrode bordesfoto

 

Over de leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg (ook wel Ketenregie in de Zorg)

Tijdens het programma ontwikkelen senior zorgmanagers en -professionals (zowel zelfstandige interim managers als managers in dienstverband  binnen een zorginstelling) zich verder tot Zorgregisseur middels actuele kennis van zorgontwikkelingen, veranderkundige vaardigheden en  persoonlijk leiderschap. Dit unieke deeltijdprogramma is op initiatief van InterExcellent ontwikkeld door Nyenrode Business Universiteit onder leiding van drs. Jo Vincken in afstemming met een adviesraad vanuit de Zorg. De deelnemers krijgen na succesvolle deelname de mogelijkheid om zich als alumni te blijven ontwikkelen op dit vakgebied door gastcolleges bij te wonen en in de toekomst deel te nemen aan Permanente Educatie (PE) masterclasses.

De deelnemers hebben in werkateliers -op basis van de huidige praktijk en theorie- nader onderzoek gedaan naar het beter laten functioneren van de zorg en hun bevindingen gepresenteerd. Later dit jaar wordt deze nieuwe kennis uitgegeven in een bundel. De 3e leergang van het programma start najaar 2022.

De bundel met papers van de 1e leergang

Onderdeel van de leergang is dat de deelnemers een paper schrijven over een onderwerp dat past binnen het thema van de leergang. De bundel van de 1e leergang is tijdens de slotbijeenkomst aan de deelnemers uitgereikt. U kunt deze bundel vrij downloaden. Wij verwachten dat de bundel van de 2e leergang later dit jaar verschijnt.

Wij stellen het op prijs dat u naar onze pagina met bundels verwijst, wanneer u gebruikmaakt van content uit de bundel.

Geert-Jan Poorthuis

Drs. Geert-Jan Poorthuis

Managing Partner
Executive Search en Interim Management
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430