TU Delft zoekt een Senior Datawarehouse Specialist

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Senior Datawarehouse Specialist. Als senior datawarehouse-specialist heb jij invloed op de wereld van meer dan 30.000 studenten en medewerkers. Door te werken aan de continuïteit en verdere ontwikkeling van de BI-omgeving van de TU Delft, stel je ons in staat om de meest betrouwbare strategische managementrapportages te maken. Op basis hiervan kan het college van bestuur weloverwogen beslissingen nemen. En daar plukken studenten en medewerkers de vruchten van!

Je ontwikkelt de aansluiting van (nieuwe) bronsystemen op het datawarehouse en je modelleert ruwe data op basis van Data Vault en Kimball, zodat hieruit bruikbare informatie kan worden gedestilleerd. Betrouwbaarheid, foutloosheid en kwaliteit van data zijn hierbij voor de TU-Delft cruciaal. Ook ontwikkel je nieuwe datamarts voor eindgebruikers.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van Senior Datawarehouse Specialist bij TU Delft ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 26 juni 2022.

Eerder vervulde functies voor TU Delft zijn o.a.:

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Bert Wolthuis

Associate Partner IT Regie Management Lokale overheid en Onderwijs
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430