TU Delft zoekt een Information Security Officer

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Information Security Officer. Binnen TU Delft wordt deze functie Facultair Information Security Coördinator (FISC) genoemd en sta je opgesteld voor 2 faculteiten. Uitdagend? Dat is jouw rol zeker. Jij brengt namelijk de cyber maturity van twee faculteiten naar een hoger level. En daarmee heb je impact op de informatiebeveiliging binnen de hele universiteit.

Jij neemt over de volle breedte de regie om de informatiebeveiliging van die faculteiten te versterken. Met risicoassessments breng je de risico’s en kwetsbaarheden in kaart. Je toetst de beheersmaatregelen en stelt verbeterplannen op. Ook onderzoek je voortdurend welke informatie gevoelig is én wat de faculteiten moeten doen om die informatie te beschermen. Daarnaast creëer je security awareness bij het management, de informatiebeveiligers en andere faculteitsmedewerkers. Dat maakt jou de onmisbare schakel tussen beleid en uitvoering. Het mooie aan jouw rol is dat die nog gloednieuw is.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de vacature van Information Security Officer bij TU Delft ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 30 juni 2022.

Eerder vervulde functies voor TU Delft zijn o.a.:

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-specialist >

Voor vragen of meer informatie neem contact op

Recruiter InterExcellent

Riëtte Coolen

Research Consultant
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430